c

Cum sociis Theme natoque penatibus et magnis dis parturie montes, nascetur ridiculus mus. Curabitur ullamcorper id ultricies nisi.

1-677-124-44227 184 Main Collins Street, West Victoria 8007 Mon - Sat 8.00 - 18.00, Sunday CLOSED
Follow Us

360 Grader Treningssenter Gjøvik

HØSTENS NYHET!

Dette har vi gledet oss til å dele med dere! Fra og med uke 41 så har vi startet opp med gratis veiledning “på gulvet” med våre Personlige Trenere. Det vil være fra faste tider og helt uten ekstra kostnad for deg som medlem. Denne muligheten kan du bruke til akkurat hva som passer deg. Våre Personlige Trenere er der for deg hva det enn måtte ønske i forhold til veiledning, tips, spørsmål innen trening og eventuelle andre relaterte spørsmål. Vår Personlig Trener og ernæringsrådgiver skal i utgangspunktet ha torsdag dagtid 10-12, og vil være behjelpelig med veiledning og spørsmål innen kosthold.

 

 

ADD COMMENT