c

Cum sociis Theme natoque penatibus et magnis dis parturie montes, nascetur ridiculus mus. Curabitur ullamcorper id ultricies nisi.

1-677-124-44227 184 Main Collins Street, West Victoria 8007 Mon - Sat 8.00 - 18.00, Sunday CLOSED
Follow Us

360 Grader Treningssenter Gjøvik

Gjesteinstruktør Ragnhild kommer til oss!

Vi får besøk av energiske og superdyktige Ragnhild Andresen, bedre kjent som TjohoooRagnhild! Vi lover høy stemning, svette og treningsglede på sitt beste!

  • CROSSTRAINING 60 min kl. 10.00. Ragnhild sier følgende om timen: Er du klar for en skikkelig utfordring? Crosstraining er stasjonsbasert trening med utfordrende og tøffe øvelser. Timen inneholder en serie med øvelser som utføres separat i effektive intervaller. Når du er ferdig med den ene øvelsen, får du en kort hvilepause før du går i gang med neste. Felles for alle øvelsene er at de til sammen utfordrer og styrker hele kroppen. Timen passer for alle!
  • STRETCHING 30 min kl. 11.10. Ragnhild sier følgende om timen: Har du stive muskler og vonde skuldre? Kanskje du sitter mye i jobben? I løpet av denne timen arbeider du gjennom hele kroppen for å myke opp muskler og ledd. Økten bygger på funksjonell bevegelighetstrening som gir deg bedre kroppskontroll.

PÅMELDING: I resepsjonen (611 77 360) eller e-post info@360-grader.com

VELKOMMEN, enten du er medlem eller ikke – HÅPER VI SES!

ADD COMMENT